Kompanija “UNO-NK” osnovana je još davne 1994. godine, pa uz tradiciju dugu više od četvrt vijeka, predstavlja vodeći lanac prodavnica obuće u Crnoj Gori, sa kvalitetnom i raznovrsnom ponudom, stručnom i ljubaznom uslugom, kao i najpovoljnijim načinima plaćanja.

Prodajna mreža broji 35 objekata širom Crne Gore, u kojima je moguće pronaći širok asortiman muške, ženske i dječije obuće, kao i modnih dodataka vrhunskog dizajna i kvaliteta, po izuzetno povoljnim cijenama, uz najfleksibilnije načine plaćanja. Savremen i moderan koncept, po kojem su uređene naše prodavnice doprinosi da veliki izbor najkvalitetnije obuće, za sve uzraste i generacije, bude vidno izložen, a boravak i šoping za svakog posjetioca bude pravi užitak.

UNO prodavnice u svojoj ponudi imaju širok asortiman, svjetski poznatih brendova, koji se neprestano dopunjuje, među kojima su: Liu Jo, Karl Lagerfeld, UGG, Iceberg, Guess, Replay, Paciotti 4US, Tommy Hilfiger, Nine West, Desigual, Timberland, Tamaris, S.Oliver, Rieker, Ara, Alpina, Bugatti, Skechers, Puma, Adidas, Reebok kao i mnogi drugi. Ovakva ponuda brendova na jednom mjestu, ubjedljivo izdvaja UNO prodavnice na prvom mjestu u regionu, pa zato nam je i sa razlogom slogan “NAJBOLJI BRENDOVI – NAJBOLJE CIJENE”.